Двама 35-годишни мъже са задържани за двойното убийство в столичния жк

...
Двама 35-годишни мъже са задържани за двойното убийство в столичния жк
Коментари Харесай

Задържаха двама 35-годишни мъже за убийствата на майка и син в София

Двама 35-годишни мъже са арестувани за двойното ликвидиране в столичния жк " Банишора ", осъществено на 10 октомври, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

 Разкриха двойно ликвидиране в столичен квартал след опит да бъде скрито с пожар Виж още

Около 23.56 ч. е получен сигнал, че гори апартамент на седмия етаж в бл. 53 на ул. " Опълченска ". На мястото на произшествието са били изпратени четири екипа огнеборци. След потушаването на пламъците в жилището са открити мощно обгорелите тела на 85-годишна жена и 60-годишен мъж - майка и наследник. От пожарната прецизираха, че огънят е обхванал повърхност от 60 кв. м., като е унищожено домашно имущество.

Оперативните дейности започват, откакто специалисти от Съдебна медицина откриват следи от принуждение по телата, открити след потушаването на пожара.

В хода на извършеното следствие криминалистите откриват, че майката и синът - Мирка и Евгени Р., са убити, откакто били нападнати в дома си, а пожарът - провокиран съзнателно за прикриване на следите.

Извършени са голям брой оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, в границите на които са открити причинителите на тежкото закононарушение.

Двамата арестанти са привлечени като обвинени и са им наложени ограничения " задържане под стража " за период до 72 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР